SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!

MAURITZBERGS SLOTT & GOLF SÖKER GOLFVÄRD & PRO

2018-11-21

Är du en alert och genuin service människa som brinner för golf, samtidigt som du tycker om att ha många bollar i luften?

Vi söker dig som vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Du är en glad person som gillar att sälja och vill vara till hjälp för våra medlemmar och gäster. Du är dessutom stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och ger alltid ger ett positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som Golfvärd på Mauritzbergs Slott & Golf är din arbetsplats belägen i Klubbhusets kombinerade bistro och golfreception. Du är vårt ansikte utåt, då du checkar in och organiserar golfarna inför besöket eller tävlingen, samtidigt som du serverar och säljer i bistron. Då vi arbetar mycket digitalt och har automatiserat vissa tjänster, är det även möjligt att ge vissa lektioner.

Tjänsten är en säsongsanställning år 2019 på upp till 100 % som beräknas från mitten/slutet av april till slutet av september, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar ofta helgarbete och, till viss del även, kvällsarbete. Vid behov, har vi tillgång till bostad.

Sänd din ansökan senast den 15 januari 2019 till jobb@mauritzberg.se eller gör den på Arbetsförmedlingens hemsida. Urval kommer ske löpande så tjänsten kan tillsättas innan tiden går ut.

MAURITZBERGS SLOTT SÖKER HOTELLRECEPTIONIST

2018-10-05

Ett spännande jobb i Slottsmiljö!

Vill du bli en av våra receptionister?

Mauritzbergs Slott söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck.

Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetet, är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Huvudarbetet i vår Slottsreception består av in- och utcheckning, hantering av kommunikation med gäster och internt , bokningar, konferenser och andra administrativa uppgifter. Vi jobbar  mycket digitalt, har automatiserat  vissa tjänster och är ett kontantfritt företag.  Du har en bra datavana, har jobbat med något hotellbokningsprogram, helst med Jupiter, kan exel och även Photoshop. Du har positiv och nyfiken inställning till den moderna tekniken och kommunikationen.   

Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 100 % med tillträde i mars 2019 och inkluderar även helgarbete.

Om du dessutom har tillgång till bil och körkort, sänd din ansökan senast den 30 november till liisa@mauritzberg.se.

Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail