SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!


MAURITZBERGS SLOTT OCH EBBA GRIPS BISTRO SÖKER SERVERINGSPERSONAL INFÖR SOMMARSÄSONGEN

 2018-02-19

Ett spännande sommarjobb i Slotts-, havs- och golfmiljö

Vi söker nu flexibel serveringspersonal inför sommarsäsongen 2018. Tjänsterna är timanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Våra restauranger kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med restaurang är meriterande, såsom att du har spelat eller spelar golf.

Mauritzbergs Slott & Golf är beläget c:a 7 km från närmaste busstation.

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt i våra restauranger med traditionella uppgifter såsom servering, städning, kassa, disk och övriga förekommande uppgifter på anläggningen.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt och absolut senast 31 mars. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Ansökan skickas via e-post till midas@mauritzberg.se Om du har frågor är du välkommen att kontakta Midas på telefon 011 -444 6908.

MAURITZBERGS SLOTT SÖKER SOUS CHEF

2018-01-21

Är du den personen som med hjälp av köksmästaren lyfter Mauritzberg till nya nivåer?
 
Slottsrestaurangen är kärnan i verksamheten på Mauritbergs Slott och under en 3-års period har köket fått ett mycket gott renommé. Under 2018 och 2019 kommer vi fortsätta att lägga fokus på den totala gastronomiska upplevelsen och mycket kommer att hända.

Vi söker nu en Sous Chef med driv, kreativitet och genuint mat intresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av högsta kvalitet. För att utmana oss själva, skiftas menyn varje månad. Detta innebär att du bör ha goda kunskaper inom olika matlagningstekniker.

På Mauritzberg följer vi utvecklingen av branschen och utbildar vår kökspersonal kontinuerligt för att kunna fortsätta att skapa nya smaker och upplevelser med ny teknik och inspiration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och är förlag till kvällar och helger. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars på e-post till Köksmästare Fredrik Borgman-Fred fredrik@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare.

MAURITZBERGS SLOTT & GOLF SÖKER ASSISTANT F&B MANAGER

 2017-10-15

Är du en naturlig ledare som inte är rädd för utmaningar och högt tempo?

Mauritzbergs Slott & Golf söker en erfaren Assistant F&B Manager som skall leda den dagliga driften av Slottsrestaurangen, golfbanans bistro, konferenser och andra arrangemang.  Du kommer att vara vår Hospitality Managers högra hand och tillsammans har ni ansvar för att vår vackra anläggning skall nå affärsplanens ekonomiska mål.

Vi söker dig som har det enkelt för att utveckla och stödja anställda i deras arbete och som brinner för god mat, dryck, service och värdskap. Du har en positiv personlighet, är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att införa och verkställa idéer.

Huvuddelen av arbetsdagen är fokuserad på gästernas upplevelse och merförsäljning i Slottsrestauangen och, under golfsäsongen, i Ebba Grips Bistro.

Tjänsten är heltid.  Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen att sända oss din ansökan senast den 31 mars till midas@mauritzberg.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail