SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!

 

MAURITZBERGS SLOTT & GOLF SÖKER ASSISTANT F&B MANAGER

 2017-10-15

Är du en naturlig ledare som inte är rädd för utmaningar och högt tempo?

Mauritzbergs Slott & Golf söker en erfaren Assistant F&B Manager som skall leda den dagliga driften av Slottsrestaurangen, golfbanans bistro, konferenser och andra arrangemang.  Du kommer att vara vår Hospitality Managers högra hand och tillsammans har ni ansvar för att vår vackra anläggning skall nå affärsplanens ekonomiska mål.

Vi söker dig som har det enkelt för att utveckla och stödja anställda i deras arbete och som brinner för god mat, dryck, service och värdskap. Du har en positiv personlighet, är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att införa och verkställa idéer.

Huvuddelen av arbetsdagen är fokuserad på gästernas upplevelse och merförsäljning i Slottsrestauangen och, under golfsäsongen, i Ebba Grips Bistro.

Tjänsten är heltid.  Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen att sända oss din ansökan senast den 17 december till midas@mauritzberg.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.


MAURITZBERGS SLOTT SÖKER HOTELLRECEPTIONIST

 2017-10-14

Är du vår nya receptionist?

Mauritzbergs Slott söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck.

Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetet, är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Huvudarbetet i vår Slottsreception består av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, konferenser och andra administrativa uppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 100 % med tillträde i november 2017 och inkluderar både kvälls- och helgarbete.

Om du dessutom har tillgång till bil och körkort, sänd din ansökan senast den 17 december till midas@mauritzberg.se
Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail