SvenskaEnglishDeutsch
golf30

ÅRETS PRESENT

Går du och funderar på vad du skall ge din fru, man, eller en kund som redan har allt? Vi har ett glimrande förslag, en present som ger spelglädje, naturupplevelser och samvaro i exklusiv miljö med en historisk guldkant.

För den golftokige är vårt förslag ett medlemskap i Mauritzbergs Slott & Golf som skickas i form av ett presentkort. Läs mer om våra medlemskapstyper

Andra förslag på presentkort är ett presentkort som kan användas till en golfrunda, en middag i slottsrestaurangen eller kanske t o m en övernattning på slottet med eller utan golf. Vi erbjuder dig möjligheten att  hitta ett presentkort som passar just dig och personen som presenten är till! Ring oss gärna om du vill ha råd!

Hur gör jag för att köpa denna present?

Vänligen kontakta receptionen via 0125 50100 eller service@mauritzberg.se

För de som skänker ett medlemskap, informera personen du skänkt medlemskapet till att lämna in presentkort till vår personal i reception på slottet eller på golfbanan för att aktivera medlemskapet.


För ytterligare information kontakta oss på telefon 0125-50100 eller service@mauritzberg.se

 

 

Skänk ett presentkort!

Överraska någon med en oförglömlig upplevelse på Mauritzbergs Slott & Golf.  En middag, en övernattning, en golfrunda, ett medlemskap... Ja, möjligheterna är många.

Ring eller mejla oss för ytterligare informaton och personlig hjälp med din presentkortsbeställning. Tfn. 0125-50100. E-mejl service@mauritzberg.se.
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail