SvenskaEnglishDeutsch

Festmenyer 2017

                                                            För Er som abonnerat Mauritzberg för bröllop & fest

Meny 1

Förrätt

Carpaccio på pata negra med parmesancreme, rågkrutonger,
grillad sparris, picklad gurka, kapris och pinjenötter. 

Varmrätt

Lättrökt torskrygg serveras med jordärtskockspuré,
shisofärskost, primörer, romanesco,
friterad kapris samt en champagnesås med -8 vinäger.

 Dessert

Smultronbavaroise med rostad vit choklad, vit chokladmousse,
passionsmarsmallows och jordgubbsvinägrett.

 

Meny 2

Förrätt

Mauritzbergs sallad med rökt ankbröst, primörer, brunoise av selleri,
semitomat, rostade valnötter och pumpaolja med chiafrön.

Varmrätt

Krabbfärserad gösfilé serveras med pressad örtstomp,
fänkålscrudité med citron, pulver på lagrad olivolja,
tempererade betor och havskräftsbuljong.

 Dessert

Brownie på vit & mörk choklad, mjölkchokladsorbet,
karamelliserad choklad, hallonmousse och lakritsmaräng.

Meny 3

Förrätt

Surdegstoast med citron- & havtornsgravad lax,
rökt röding, mangold och kålrabbi.

 Varmrätt

Grillad kalvinnerfilé serveras med potatiskrokett med variation av svamp,
citron- & honungsglaserad sparris, sotad morot och pärllök
samt oxsvanssås med tryffel.

 Dessert

Päron- & verbenasorbet, körsbärsgelé, violmarinerade jordgubbar, citronmaräng och azuletanougatine.

 

Meny 4

Förrätt

Hummer- & kräftterrine med Kalix rom, picklade betor,
havskräftspulver och friterad svartrot.

 Varmrätt

Grillad lamminnerfilé serveras med friterad parmesan- & mandelpotatiskaka,
sparris- och tryffelcrème, bönströssel, confiterad kvisttomat,
 samt en salvia- och tryffelsky.

 Dessert

Fläder- & limeparfait med rostade kokosflagor, limefluid,
vit persikomaräng, jordgubbscreme och fizzy limesocker.



 
Kontakta oss vid frågor om ordinarie menyer som komponeras månadsvis.

Tel. 0125-50 100 - E-mail service@mauritzberg.se


YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail