Ett fint och fräscht Klubbhus

De som besöker vårt moderna Klubbhus för första gången blir imponerade av den moderna
och vackra inredningen i denna historiska byggnad.

För de som bor över på anläggningen eller kommer med egen båt, ligger Slottshotellet och marinan
endast 250 meter från Klubbhuset.

Klubbhuset

Utöver den mat och dryck som serveras i bistron är klubbhuset en utmärkt lokal för konferenser, evenemang, mottagningar och fester! Här finns 70 sittplatser inomhus och 40 på den härliga uteterrassen.

Ebba Grips Bistro

Bistron och baren kännetecknas för den goda maten och stämning som bara en historisk miljö kan erbjuda. Här hittar du bland annat kaffe, dryck, godis, smörgåsar, korv med bröd, fikabröd, dagens lunch och mycket annat som gör golfrundan extra trevlig.

Under högsäsongen arrangeras även ett antal pub- och sommarkvällar med god mat och underhållning.

Ebba Grips Bistro har fullständiga rättigheter.

I loungen, som är öppen efter bistrons stängningstid, finns en varuautomat, där man kan köpa kaffe, dryck, läsk, bollar och peggar.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med dina golfvänner eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte i denna härliga miljö?  Den passar även utmärkt som kontor för organisatörer av tävlingar.

Här  finns en varoautomat där man kan köpa dryck och snacks.

Terrassen

På Klubbhusets terrass finns ett 40-tal sittplatser som kan användas för en snabb paus mellan 9:e och 10:e hålet, för en fika- eller lunchpaus efter eller före rundan eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen och studera golfarna som kommer och går.

Omklädningsrum

I både damernas och herrarnas omklädningsrum finns det duschar och förvaringsskåp. Mellan de båda omklädningsrummen finns toaletterna. Handdukar kan lånas gratis i bistron under dennes öppettider.

Då klubbhuset är stängt finns det tillgång till en utetoalett på baksidan av detta.

Ställplatser

10 ställplatser för husbilar och husvagnar finns vid Klubbhusets parkering. Samtliga platser har tillgång till el.

Bokning och betalning görs online. 

Tillgång till dusch och toaletter finns dagstid i klubbhuset. Handdukar finns att låna gratis i bistron under öppettiderna . Då dessa är stängda nattetid finns en diskho och utetoalett på Klubbhusets baksida.

Det erbjuds inte rabatt på greenfee för ställplatsgäster. De bästa dagspriserna finns tillgängliga för alla besökande på GIT.

Under golfens för- och eftersäsong, då ställplatser inte är bokningsbara, är elplatserna och Tesla-laddarna inte i bruk.

Bagskåp

I Klubbhuset finns tillgång till 13 mindre och 10 större skåp med plats till en bag respektive två bagar.  Säsongshyran 2024 är 950 kr för de mindre skåpen är 1300 kr för de större. Skåpen är enbart för förvaring av golfbag och, om utrymme finns i det, vagn.

För grupper som bor på anläggningen och spelar mer än en runda, erbjuds, i mån av tillgång, möjligheten att förvara sina golfbagar i ett större bagskåp utan kostnad.

Mauritzbergs Slott & Golf är inte ansvariga för förlorad eller skadad utrustning. Vi rekommenderar att hyresgäster att teckna egen försäkring.

Bagskåpsutrymmet är tillgängligt från 28 april till 29 oktober 2023. I slutet av säsongen måste skåpen lämnas tomma och hänglåsen tas bort.

Golfbanan

En lättpromenerad 18-håls bana

Klubbhus

Ett modernt klubbhus i en historik byggnad

Greenfee & Boka

Attraktiva greenfeepriser

Medlemskap

Ett medlemskap som passar just dig

Golflektioner

Nybörjare som erfarna golfare är välkomna

Tävlingar

Ha trevligt och lär känna andra golfare