Fest & Bröllop

Ett Slott från 1600-talet, på en klippa och med havsutsikt. Ett möte mellan då och nu, mellan hav och land och mellan människor. Dessutom läcker mat i ståtlig miljö. Kan du tänka dig bättre förutsättningar för en fest?

På Mauritzberg kan du få allt från en middag för några få i en trivsam matsal, till ett större arrangemang i Slottsparken. Slottets kapell är som gjort för bröllop och dop och Greve Bondes pampiga rokokomatsal för en festlig middag. För att inte tala om Slottsgalleriet, för den riktigt stor fest.

Vi står till tjänst med råd och hjälp, för att just din tillställning ska bli som du önskar!

Bröllop

Planeringen inför ett bröllop kan lätt kännas både roligt och krävande men med hjälp av vår personal får ni en trygg och välplanerad bröllopsdag. Vare sig ni har ett mindre bröllop eller en stor fest så ser vi till att er dag blir som ni tänkt. För er som önskar abonnera Slottet ingår ett planeringsmöte kombinerat med en provsmakning av menyn och vinet under cirka två timmar.

Privata middagar och fester

Smakupplevelserna i samband med en middag hos oss är oförglömliga. Låt oss organisera den lilla som stora middagen eller festen oberoende på om det är med familjen, vännerna eller företaget.

Varför inte kombinera middagen med en minnesstund, dop eller bröllop i vårt lilla fina Slottskapell?

Abonnera Slottet

Varför inte göra mer av vistelsen genom att abonnera Slottet och vara alldeles ensamma på det? Detta är möjligt då man gör en bokning för 30 till 52 personer som övernattar.

För bröllopsabonneringar erbjuder vi fyra olika alternativ:

Alternativ 1
36 bäddar med upp till 50 middagsgäster
Logi i Slottets 18 dubbelrum (36 bäddar), frukostbuffé, kapellhyra med altarblommor och dukning i Slottets stora matsal Greve Bonde (max 50 gäster).

Alternativ 2
52 bäddar med upp till 50 middagsgäster
Logi i Slottets 18 dubbelrum (36 bäddar) plus två Lodgevillor med fyra dubbelrum i varje (16 bäddar),  frukostbuffé, kapellhyra med altarblommor och dukning i Slottets stora matsal Greve Bonde (max 50 gäster).

Alternativ 3
52 bäddar med 50 till 120 middagsgäster
Logi i Slottets 18 dubbelrum (36 bäddar) samt två Lodgevillor med fyra dubbelrum i varje (16 bäddar),  frukostbuffé, kapellhyra med altarblommor och dukning i Slottsgalleriet (max 120 gäster) med honnörsbord och tungor.

Kontakta oss för ytterligare information!

 

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Bröllop

Kom med idéerna. Vi förverkliga dem!