Jobba hos oss

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på hos oss Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss ditt personliga brev och CV till jobb@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.

Notera att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!.

Ebba Grips Bistro söker kock

2019-01-12

Är du specialist på svensk husmanskost?

Härliga Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans klubbhus. 

Vi söker nu en bistrokock med driv, kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande tjänster. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av bästa kvalitet. Du har goda kunskaper av svensk husmanskost.

Under golfsäsongen serveras dagens lunch dagligen mellan kl. 11:30 och 15:00. Detta är höjdpunkten på dagen för våra golfare och andra lunchgäster.

Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från mitten/slutet av april till slutet av september, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar ofta helgarbete och, till viss del även, kvällsarbete.

Välkommen med din ansökan på e-post till jobb@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, vad du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig.

För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta vår köksmästare Fredrik på fredrik@mauritzberg.se

Mauritzbergs Slott & Golf söker städ- och diskpersonal

2019-01-12

Söker du ett extraknäck i Slottsmiljö?

Mauritzbergs Slott söker extra städ- och diskpersonal vid behov.

Vi söker dig som är stresstålig och van att arbeta då det händer mycket. Om du också har ett glatt och positivt intryck samt är  flexibel vad gäller både arbetstider och dagar, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Du kommer att bli upplärd på plats.

Tjänsterna är timanställningar vid behov med tillträde i det snaraste.

Om du dessutom bor på Vikbolandet och har tillgång till egen transport, ser vi framemot din ansökan till jobb@mauritzberg.se.

Slottets historia

Detta är Mauritzbergs Slott

Närhistorien

Anläggningens utveckling sedan 1990

Bildgalleri

Så här fint är det på Mauritzberg

Se & Göra

Mycket att upptäcka

Jobba hos oss

Vill du bli del av oförglömliga gästupplevelser?

Under vistelsen

Bra att veta när du besöker oss