Jobba hos oss

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta hos oss på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss ditt personliga brev och CV till jobb@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.

Notera att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker personal inför sommarsäsongen

2022-02-20

Ett spännande sommarjobb i Slotts-, havs- och golfmiljö för dig som har erfarenhet av att arbeta som servitör, frukostvärd och med housekeeping.

Vi söker nu flexibel personal inför sommarsäsongen. Tjänsterna är timanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Vår anläggning kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med hotell och restaurang är meriterande. Om du dessutom spelat eller spelar golf är detta meriterande.

Mauritzbergs Slott & Golf är beläget c:a 7 km från närmaste busstation.

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt på vårt Slottshotell med traditionella uppgifter såsom servering, städning, kassa, disk och övriga förekommande uppgifter.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt och absolut senast 31 mars. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Tillgång till boende finns på anläggningen.

Välkommen med din ansökan på e-post jobb@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför tjänsten du söker passar just dig.

Vill du ha ett extra knäck som fastighetsskötare?

2022-02-23

Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och söker ett extra knäck?

Vi söker en person eller ett företag på Vikbolandet och som kan hjälpa med olika typer av underhåll på anläggningen.

Det är ett plus om du har motorsågsintyg, kunskap av att röja och körkort. Sänd ett personligt brev med CV till jobb@mauritzberg.se.

Erfaren kock sökes till vår bistro under golfsäsongen

2022-02-01

Ebba Grips Bistro ligger i golfbanans fina klubbhus, där det även finns bar, omklädningsrum och reception till golfbanan.

Bistron är öppen under golfsäsongen och är, framför allt en populär lunchlokal, för både golfare och icke golfare.

Vi söker nu en bistrokock med driv, kreativitet och genuint matintresse samt erfarenhet från liknande tjänster.

Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt som serveras är av bästa kvalitet. Du bör ha goda kunskaper av svensk husmanskost.

Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från slutet av april till början av oktober, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar helgarbete och, vid enstaka tillfällen, kvällsarbete.

Tillgång till boende finns på anläggningen.

Välkommen med din ansökan på e-post jobb@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig.

Mauritzbergs Slott & Golf söker personal vid behov

2022-02-01

Söker du ett extraknäck i Slottsmiljö?

Mauritzbergs Slott söker extra städ-, serverings- och diskpersonal vid behov.

Vi söker dig som är stresstålig och van att arbeta då det händer mycket. Om du också har ett glatt och positivt intryck samt är  flexibel vad gäller både arbetstider och dagar, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Du kommer att bli upplärd på plats.

Tjänsterna är timanställningar vid behov med tillträde i det snaraste.

Om du dessutom bor på Vikbolandet och har tillgång till egen transport, ser vi framemot din ansökan till jobb@mauritzberg.se.

Slottets historia

Detta är Mauritzbergs Slott

Närhistorien

Anläggningens utveckling sedan 1990

Bildgalleri

Så här fint är det på Mauritzberg

Se & Göra

Mycket att upptäcka

Jobba hos oss

Vill du bli del av oförglömliga gästupplevelser?

Under vistelsen

Bra att veta när du besöker oss