Jobba hos oss

Vi uppskattar ditt intresse för att arbeta hos oss. Vi välkomnar alltid talanger och inkluderar dig gärna i vår rekryteringsprocess.

På vår anläggning erbjuds boende i studiolägenheter på 33 m2, med geotermisk värme och solpaneler för att säkerställa hållbarhet och låga driftskostnader.

För att trivas i rollen rekommenderar vi att du har körkort och tillgång till eget transportmedel. Vår anläggning är belägen 8 km från närmsta busshållplats och livsmedelsbutik, vilket understryker vikten av personlig mobilitet.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan och hälsar dig varmt välkommen att bli en del av vårt team på Mauritzbergs Slott & Golf.

Personligt brev och CV sänds till jobb@mauritzberg.se

Vi söker personal inför säsongen 2024

2023-11-19

Söker du ett spännande jobb i Slotts-, havs- och golfmiljö? 

Vi söker nu flexibel personal inför sommarsäsongen 2024. Tjänsterna är timanställning från april eller maj till oktober. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Välkommen med din ansökan som sous chef, bistro kock, restaurangansvarig, hotell- och golfreceptionist, caddy master, bistrovärd eller golfbanarbetare.

Vår anläggning kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med hotell och restaurang är meriterande. Om du dessutom spelat eller spelar golf är detta meriterande.

Mauritzbergs Slott & Golf är beläget 8 km från närmaste busstation. Möjlighet till boende finns på anläggningen i lägenheter på 32 m2. Bergvärme och solpaneler används på anläggningen, vilket ger låga kostnader.

Välkommen med din ansökan på e-post jobb@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför tjänsten du söker passar just dig. Märk ansökan med den tjänst som du söker.

Banpersonal säsongen 2024

2023-11-19

Vill du bli del av vårt banarbetarteam golfsäsongen 2024?

Det senaste året har vi fått mycket beröm för banan och vi kommer att jobba vidare för att den skall bli ännu bättre 2024. Så sänd oss din cv om du är förberedd att jobba tidiga morgnar och sena kvällar för att presentera vår bana i absolut bästa skick.

Tjänsten är en säsongsanställning på upp till 100 % som beräknas från slutet av april till början av oktober, beroende på vädret. Det rullande schemat inkluderar helgarbete.

Tillgång till boende finns på anläggningen.

Välkommen med din ansökan på e-post jobb@mauritzberg.se. Berätta kort om dig själv, var du gör samt vad du gjort tidigare och varför denna tjänst passar just dig.

Slottets historia

Detta är Mauritzbergs Slott

Närhistorien

Anläggningens utveckling sedan 1990

Bildgalleri

Så här fint är det på Mauritzberg

Se & Göra

Mycket att upptäcka

Jobba hos oss

Vill du bli del av oförglömliga gästupplevelser?

Under vistelsen

Bra att veta när du besöker oss