Ditt Medlemskap 2021

Oberoende på om du spelar mycket eller lite, på Mauritzberg finns det alltid ett medlemskap som passar just dig.

Som medlem på Mauritzbergs Slott & Golf betalar du ingen insats, aktie, medlemslån eller städavgift.

Alla våra medlemskap är spelavgifter, vilket betyder att de är fullt avdragsgilla som friskvårdsförmån för arbetsgivare.

2021 kommer vi att lansera ett nytt bokningssystem som i framtiden även kommer att ge oss möjligheten att anpassa våra produkter i linje med våra medlemmars efterfrågan. Senast den 24 januari kommer alla som var medlemmar hos oss 2020 att få ett informationsbrev om, bland annat, hur betalningar av medlemskapet görs smidigt i MinGolf.

Hur kan jag betala mitt medlemskap?

Från och med golfsäsongen 2021 betalas medlemskapen på MinGolf med kreditkort, Swish och mot faktura. Medlemskapet blir aktiverat då betalningen görs. Du kan enkelt dra ut ett kvitto, som kan användas till, till exempel, friskvårdsbidraget.

Om du föredrar att vi sänder dig en faktura, erbjuds denna service mot en faktureringsavgift på 100 kr  per spelare. Aktiveringen görs upp till sju dagar efter det att betalningen gjorts.

Om du är ny medlem hos oss, sänder du ett mejl till med ditt namn, personnummer, adress, email, telefonnummer och information om medlemskapet du önskar teckna. Inom högst 24 timmar kan du betala medlemskapet på MinGolf. Du får en bekräftelse på email då det är möjligt att göra betalningen.

Om du var medlem hos oss 2020 och vill byta medlemskap, sänder du oss ett e-postmeddelande.

Ta gärna en titt på golfförbundets instruktionsvideon om hur man går tillväga för att betala medlemskapet på MinGolf. Vänligen notera att vi inte erbjuder betalningar med autogiro och kredit. Vi rekommenderar er i stället att tecka ett More Golf-avtal.

OBS! Vänligen notera att vi år 2021 har bytt samtliga konto- och Swishnummer. Sänd därför inte några pengar till de tidigare kontona.

Innan säsongsstarten ber vi er mejla alla frågor gällande medlemskap till medlemskap@mauritzberg.se. För en korrekt hantering av ärendet, notera alltid ditt namn och golf ID.

Vad medlemskapet inkluderar
Medlemskap i Mauritzbergs Slott & Golf 2021

Ansluten till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring.

Golf-ID med tillgång till MinGolf för att. bland annat, registrering av hcp-ronder, tidbokning, tävlingsanmälningar och utskrift av handicapintyg.

Tillgång till gästspel på samtliga banor i Sverige och i2021 Informationsblad och Regler om Medlemskap på Mauritzbergs Slott & Golf hela världen! Varje bana kan dock ha sina regler gällande hcp gräns, ålder, klädsel etc., vi rekommenderar dig att kontakta banan innan du bokar och spelar.

Läs gärna vårt informationsblad om medlemskap på Mauritzberg.

Knattar och Juniorer

De yngre familjemedlemmarna erbjuds följande specialpriser på Spelavgift 7 dagar (fritt spel alla dagar i veckan):

1295 kr knatte (0-12 år)
2295 kr junior (13-21 år)

Join as member | English
Join as member | Finnish
Golfbanan

En lättpromenerad 18-håls bana

Klubbhus

Ett modernt klubbhus i en historik byggnad

Greenfee & Boka

Attraktiva greenfeepriser

Medlemskap

Ett medlemskap som passar just dig

Golflektioner

Nybörjare som erfarna golfare är välkomna

Tävlingar

Ha trevligt och lär känna andra golfare