Ditt Medlemskap 2024

Oberoende på om du spelar mycket eller lite, på Mauritzberg finns det alltid ett medlemskap som passar just dig.

Som medlem på Mauritzbergs Slott & Golf betalar du ingen insats, aktie, medlemslån eller städavgift.

Alla våra medlemskap är spelavgifter, vilket betyder att de är fullt avdragsgilla som friskvårdsförmån för arbetsgivare.

Om du är ett företag och vill bjuda personal, leverantörer eller kunder på oförglömliga ögonblick på vår golfanläggning, scrolla ner på sidan och läs mer om detta.  

Hur kan jag betala mitt medlemskap?

Våra medlemskap betalas i MinGolf med kreditkort, Swish, mot faktura eller delbetalning. Medlemskapet blir aktiverat då betalningen görs. Du kan enkelt dra ut ett kvitto, som kan användas till, till exempel, friskvårdsbidraget.

Om du föredrar att vi sänder dig en faktura, erbjuds denna service mot en faktureringsavgift på 300 kr  per spelare. Aktiveringen görs upp till sju dagar efter det att betalningen gjorts.

Om du är ny medlem hos oss, klicka på ”bli medlem-knappen” för att betala och aktivera ditt medlemskap snabbt och smidigt.

Om du var medlem hos oss 2023 och vill byta medlemskap, gör du detta snabbast och enklast på MinGolf under ”Mina inställningar” och ”Mitt medlemskap och spel”. Medlemskapet aktiveras i samband med betalningen. Om du vill ha hjälp av oss, är du välkommen att sända ett e-postmeddelande. Inom högst 24 timmar ligger medlemskapet tillgängligt för betalning på MinGolf.

Rabatten på 200 kr för medlemmar med 4- och 7-dagars medlemskap erbjuds vid förnyelse av samma medlemskap eller uppgradering från greenfeemedlemskap till 4-dagars och från 4-dagars till 7-dagars.

Ta gärna en titt på golfförbundets instruktionsvideo om hur man går tillväga för att betala medlemskapet på MinGolf  För att börja betalningen, tryck på knappen obetalda avgifter.

Har du problem att betala med kort? Klicka på länken så öppnar sig ett dokument i pdf-format, som erbjuder tips och råd.

Om du valt att få en faktura i MinGolf, sänds den till den epostadress du har registrerad i MinGolf. Det är Swedbank Pay som utfärdar faktura. Observera betalningstiden, då en förseningsavgift krävs. I fall uti att du inte får fakturan, ta en titt i skräpkorgen eller logga in på Swedbank Pay.

Vi ber er mejla alla frågor gällande medlemskap till medlemskap@mauritzberg.se. För en korrekt hantering av ärendet, notera alltid ditt namn och golf ID.

Priserna och medlemskapsformerna gäller tillsvidare och kan ändras utan förvarning även under säsongen. 

Vill du bli ny medlem hos oss? Aktivera ditt medlemskap här.
Vad roligt att du vill bli medlem i vår golfklubb! Här kan du enkelt registrera dig och välja vilken typ av medlemskap du vill ha.

En verifieringskod skickas till den angivna mejladressen. Denna kod behöver hämtas och fyllas i för att slutföra ansökan.
OBS: Denna kod skickas endast till dig som haft ett golf-id sedan tidigare. Till dig som är ny inom golfen skickas ej någon kod.

När du registrerar dig godkänner du samtidigt klubbens villkor för medlemskap.

Efter registrering loggar du in i Min Golf och betalar avgiften på Mina sidor. Har du inte varit medlem i en golfklubb tidigare får du ett mejl med inloggningsuppgifter och instruktioner till Min Golf.

Efter betalning är ditt medlemskap aktiverat. Kontrollera gärna att dina kontaktuppgifter i Min Golf stämmer!

Knattar och Juniorer

De yngre familjemedlemmarna erbjuds följande specialpriser 2024 på Spelavgift 7 dagar (fritt spel alla dagar i veckan):

1395 kr knatte (0-12 år)
2695 kr junior (13-21 år)

Vad medlemskapet inkluderar

Medlemskap i Mauritzbergs Slott & Golf.

Ansluten till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring.

Golf-ID med tillgång till MinGolf för att. bland annat, registrering av hcp-ronder, tidbokning, tävlingsanmälningar och utskrift av handicapintyg.

Tillgång till gästspel på banor i Sverige och hela världen! Varje bana kan dock ha sina regler gällande hcp gräns, ålder, klädsel etc., vi rekommenderar dig att kontakta banan innan du bokar och spelar.

Läs gärna vårt informationsblad om medlemskap på Mauritzberg (pdf).

Friskvård

Hos oss på Mauritzberg är de godkända skattefria friskvårdsaktiviteterna inom golfen följande:

Spelavgiften. Hos oss kan du dra av hela årsavgiften, då den inte inkluderar någon medlemsavgift.
Greenfeeavgifter. Upp till 1 000 kr per speltillfälle.
• Din egen träning på drivingrange samt kurser och lektioner för upp till 1 000 kr per tillfälle.

De aktiviteter som inte är avdragsgiltiga som friskvård är:

• Golfklubbor och annan utrustning
• Start- och deltagaravgifter i tävlingar
• Greenfee i hotellpaket, då delar av paketets innehållet omfattas av annat än ”motion eller friskvård av enklare slag”.

Läs gärna mer om friskvård här

 

Är du ett företag?

Alla sponsorer och samarbetspartners är unika och har olika idéer och tankar om vad som passar just deras företag bäst. Vilken är ditt och ditt företags behov?

Vill du organisera en tävling för dina kunder? Då hjälper vi dig med företagstävlingen!

Vill du gå ut och spela med tre olika kunder lite då och då? Då rekommenderar vi starttidspaketet för fyra spelare med två golfbilar och lunch.

Vill du köpa ett visst antal greenfee som du och dina kunder kan använda under säsongen? Ja, du kanske till och med vill ha din logga på ett hål och på anslagstavlan? Då är det ett spelrättspaket med ett visst antal ronder som passar bäst.

Om du behöver ytterligare information, hör av dig genom att mejla medlemskap@mauritzberg.se. Du kan också fylla i blanketten här nedan, så kommer vi tillbaka till dig.

Samarbetspartners

Vi har flertalet samarbetspartners. Här några av dessa:

Conclean

Nordlo 

ProAlv

T-Fastigheter

Tholmarks

 

 

Intresseanmälan för företag, sponsorer & samarbetspartners
Golfbanan

En lättpromenerad 18-håls bana

Klubbhus

Ett modernt klubbhus i en historik byggnad

Greenfee & Boka

Attraktiva greenfeepriser

Medlemskap

Ett medlemskap som passar just dig

Golflektioner

Nybörjare som erfarna golfare är välkomna

Tävlingar

Ha trevligt och lär känna andra golfare