Ditt Medlemskap 2022

Oberoende på om du spelar mycket eller lite, på Mauritzberg finns det alltid ett medlemskap som passar just dig.

Som medlem på Mauritzbergs Slott & Golf betalar du ingen insats, aktie, medlemslån eller städavgift.

Alla våra medlemskap är spelavgifter, vilket betyder att de är fullt avdragsgilla som friskvårdsförmån för arbetsgivare.

Om du är ett företag och vill bjuda personal, leverantörer eller kunder på oförglömliga ögonblick på vår golfanläggning, scrolla ner på sidan och läs mer om detta.  

Information om medlemskap för 2023 publiceras i januari. 

Hur kan jag betala mitt medlemskap?

Våra medlemskap betalas på MinGolf med kreditkort, Swish eller mot faktura. Medlemskapet blir aktiverat då betalningen görs. Du kan enkelt dra ut ett kvitto, som kan användas till, till exempel, friskvårdsbidraget.

Om du föredrar att vi sänder dig en faktura, erbjuds denna service mot en faktureringsavgift på 100 kr  per spelare. Aktiveringen görs upp till sju dagar efter det att betalningen gjorts.

Om du är ny medlem hos oss, sänder du in ansökningsblanketten (se nedan) till oss. Inom högst 24 timmar kan du betala medlemskapet på MinGolf. Du får en bekräftelse på email då det är möjligt att göra betalningen.

Om du var medlem hos oss 2021 och vill byta medlemskap, sänder du oss ett e-postmeddelande och inom högst 24 timmar ligger det tillgängligt för betalning på MinGolf.

Ta gärna en titt på golfförbundets instruktionsvideon om hur man går tillväga för att betala medlemskapet på MinGolf  För att börja betalningen, tryck på knappen obetalda avgifter.

Vi ber er mejla alla frågor gällande medlemskap till medlemskap@mauritzberg.se. För en korrekt hantering av ärendet, notera alltid ditt namn och golf ID.

Knattar och Juniorer

De yngre familjemedlemmarna erbjuds följande specialpriser på Spelavgift 7 dagar (fritt spel alla dagar i veckan):

1395 kr knatte (0-12 år)
2695 kr junior (13-21 år)

Vad medlemskapet inkluderar

Medlemskap i Mauritzbergs Slott & Golf.

Ansluten till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring.

Golf-ID med tillgång till MinGolf för att. bland annat, registrering av hcp-ronder, tidbokning, tävlingsanmälningar och utskrift av handicapintyg.

Tillgång till gästspel på samtliga banor i Sverige och hela världen! Varje bana kan dock ha sina regler gällande hcp gräns, ålder, klädsel etc., vi rekommenderar dig att kontakta banan innan du bokar och spelar.

Läs gärna vårt informationsblad om medlemskap på Mauritzberg (pdf).

Blankett för ansökan av medlemskap
Är du ett företag?

Alla sponsorer och samarbetspartners är unika och har olika ideer och tankar om vad som passar just deras företag bäst. Vilken är ditt och ditt företags behov?

Vill du organisera en tävling för dina kunder? Då hjälper vi dig med företagstävlingen!

Vill du gå ut och spela med tre olika kunder lite då och då? Då rekommenderar vi starttidspaketet för fyra spelare med två golfbilar och lunch.

Vill du köpa ett visst antal greenfee som du och dina kunder kan använda under säsongen? Ja, du kanske till och med vill ha din logga på ett hål och på anslagstavlan? Då är det ett spelrättspaket med ett visst antal ronder som passar bäst.

Om du behöver ytterligare information, hör av dig genom att mejla medlemskap@mauritzberg.se. Du kan också fylla i blanketten här nedan, så kommer vi tillbaka till dig.

Samarbetspartners

Vi har flertalet samarbetspartners. Här några av dessa:

Conclean

Länsförsäkringar Östgöta

Nordlo 

ProAlv

T-Fastigheter

Tholmarks

 

 

Intresseanmälan för företag, sponsorer & samarbetspartners
Golfbanan

En lättpromenerad 18-håls bana

Klubbhus

Ett modernt klubbhus i en historik byggnad

Greenfee & Boka

Attraktiva greenfeepriser

Medlemskap

Ett medlemskap som passar just dig

Golflektioner

Nybörjare som erfarna golfare är välkomna

Tävlingar

Ha trevligt och lär känna andra golfare