Ebba Grips Bistro

 Du hittar oss i golfbanans klubbhus. En utmärkt och modern lokal för en fika, en lunch, ett evenemang, ett möte, en mottagning eller en fest i en mer avslappnade miljö än på Slottet.

Här serveras dagens lunch under golfsäsongen. Hit kan man även komma för att ta en fika med en smörgås, bulle eller till och med en korv. Bistron har utvecklas till ett populärt stopp för såväl golfare som grannar på Vikbolandet och för de turister som besöker området.

Bistron har fullständiga rättigheter och erbjuder 70 sittplatser plus ytterligare 40 på terrassen. Här finns all teknisk utrustning för såväl konferens som fest.

Dagens lunchmeny

Våra öppettider är tisdag till söndag kl. 08.00 till 16.00. Under dagen erbjuds, bland annat,  smörgåsar och korv samt varm och kall dryck.

Dagens lunch serveras mellan kl. 12.00 och 15.00 för 125 kr till och med den 4 oktober. Lunchen inkluderar en huvudrätt, sallad, måltidsdryck och kaffe. Gruppbokningar tas emot på telefon 0125-50100.

Nu kan du också hämta hem, utan förbokning, dagens lunch för endast 110 kr.

Under dessa Covid-19 tider kan vi tyvärr inte servera vår uppskattade salladbuffé. Vi erbjuder i stället pålitliga svenska husmansklassiker, de enkla smakerna vi aldrig tröttnar på. Något som påminner om sådant vi alltid har ätit och älskat.


Lunchmeny

Tisdag, 29 september
Stekt fläsk med löksås

Onsdag, 30 september
Helbakad fläskkarré med gräddsås och rostade rotfrukter

Torsdag, 1 oktober
Kycklingfilé med rostad paprikasås och ugnsbakad potatis

Fredag, 2 oktober
Fisklasagne med spenat och fetaost

Lördag, 3 oktober
Pannbiff med timjansås och gelé

Söndag, 4 oktober
Fläskfilé med bearnaisesås och rostad potatis

Vi följer regeringens riktlinjer under Covid-19 och reserverar oss för eventuella, oförutsedda, ändringar gällande både öppettider och matsedeln.

Terrassen

Den perfekta platsen för upp till 40 personer för en fika- eller lunchpaus eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med vännerna eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte?

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Bröllop

Kom med idéerna. Vi förverkliga dem!