Ebba Grips Bistro

 Du hittar oss i golfbanans klubbhus. En utmärkt och modern lokal för en fika, en lunch, ett evenemang, ett möte, en mottagning eller en fest i en mer avslappnade miljö än på Slottet.

Här serveras dagens lunch under golfbanans högsäsong. Hit kan man även komma för att ta en fika med en smörgås, bulle eller till och med en korv. Bistron har utvecklas till ett populärt stopp för såväl golfare som grannar på Vikbolandet och för de turister som besöker området.

Bistron har fullständiga rättigheter och erbjuder 70 sittplatser plus ytterligare 40 på terrassen. Här finns all teknisk utrustning för såväl konferens som fest.

Dagens lunch

Välkommen tillbaka till en ny lunchsäsong!

Helgens lunch serveras mellan kl. 12:00 och 15:00. Priset är 129 kr per person och inkluderar en dagens huvudrätt, salladbuffé, bröd, saft och kaffe. Det finns även dagens vegetariska och om du inte är så hungrig, kan du äta vår salladbuffé för 85 kr. Take away 129 kr.

De vardagar som det inte serveras någon dagens lunch, erbjuds varm korv, mackor och tre olika sorters pajer för 85 kr/styck. Du kan välja mellan ost & skinka, vegetarisk och kyckling.

Torsdag, 26 maj
Stekt kycklingfilé med paprikasås och rostad potatis

Fredag, 27 maj
Lasagne på klassiskt vis

Lördag, 28 maj
Kotlett med pepparsås och rostad potatis

Söndag, 29 maj
Morsdagslunch
Västerbottengratinerad lax med kokt potatis
Gör dagen speciell och avsluta lunchen med en gräddtårta för 40 kr.
Om ni är en grupp rekommenderar vi er att boka bord genom att mejla oss på golf@mauritzberg.se eller ringa 011-444 6900.

Inom några veckor kommer dagens lunch att serveras sex dagar i veckan (tis- till söndag) mellan kl. 11.30 och 15.00. Då kommer också mackor, korv med bröd och annat smått och gott serveras alla dagar i veckan.

Ta en titt på våra öppettider.

 

MIDSOMMARLUNCH, 24 juni

Vår omtyckta sillbuffé är tillbaka även detta år i bistron. Mejla oss på golf@mauritzberg.se och boka ditt bord. 195 kr per person. 

Terrassen

Den perfekta platsen för upp till 40 personer för en fika- eller lunchpaus eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med vännerna eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte?

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Högtid

Kom med idéerna. Vi förverkliga dem!