Ebba Grips Bistro

 Du hittar oss i golfbanans klubbhus. En utmärkt och modern lokal för en fika, en lunch, ett evenemang, ett möte, en mottagning eller en fest i en mer avslappnade miljö än på Slottet.

Här serveras dagens lunch under golfsäsongen. Hit kan man även komma för att ta en fika med en smörgås, bulle eller till och med en korv. Bistron har utvecklas till ett populärt stopp för såväl golfare som grannar på Vikbolandet och för de turister som besöker området.

Bistron har fullständiga rättigheter och erbjuder 70 sittplatser plus ytterligare 40 på terrassen. Här finns all teknisk utrustning för såväl konferens som fest.

Dagens lunchmeny

Lunchen serveras nedanstående dagar mellan kl. 11.30 – 15.00.

Priset är 125 kr per person och inkluderar en dagens huvudrätt, salladbuffé, bröd, saft och kaffe. Det finns även dagens vegetariska och om du inte är så hungrig, kan du äta vår salladbuffé för 85 kr. Take away 125 kr.

Tisdag, 20 juli
Kycklingfile, röd pestosås, sparrisris

Onsdag, 21 juli
Italienska köttbullar, tomatsås, spagetti

Torsdag, 22 juli
Rostbratwurst, potatismos, pepparsås

Fredag, 23 juli
Laxfilé, hollandaisesås, potatisgratäng

Lördag, 24 juli
Wienerschnitzel, bakad potatis, remouladsås

Söndag, 25 juli
Sjömansgös

Tisdag, 27 juli
Korv stroganoff, basilika ris, spicy salsa

Onsdag, 28 juli
Stekt lax, dillstuvad potatis, creme fraichesås

Torsdag, 29 juli
Pyttipanna

Fredag, 30 juli
Italiensk köttfärslimpa, tomat , rostad lök, tortellini

Lördag, 31 juli
Sjömansbiff

Söndag, 1 augusti
Kåldolmar, gräddsås, potatismos

Då vi jobbar med råvaror i säsong reserverar vi oss för eventuella meny ändringar

Vi följer noga myndigheternas rekommendationer.  När de ändras, ändrar vi.

 

Covid-19

Med anledning av rådande situation i samhället så följer vi självklart Folkhäsomyndighetens råd och riktlinjer för att minska smittspridningen. Till följd av detta så kommer vi begränsa möjligheterna till köbildning i restaurangen. Vi har möblerat om borden för att skapa mer utrymme mellan er gäster samt att endast 4 personer får sitta vid varje bord.

Det kommer finnas utställt handsprit i restaurangen samt på vägen in i matsalarna. Vi rekommenderar starkt våra gäster att tvätta händerna noga innan ni kommer in för att äta.

Terrassen

Den perfekta platsen för upp till 40 personer för en fika- eller lunchpaus eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med vännerna eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte?

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Högtid

Kom med idéerna. Vi förverkliga dem!