Ebba Grips Bistro

 Du hittar oss i golfbanans klubbhus. En utmärkt och modern lokal för en fika, en lunch, ett evenemang, ett möte, en mottagning eller en fest i en mer avslappnade miljö än på Slottet.

Här serveras lunch under golfbanans högsäsong. Hit kan man även komma för att ta en fika med en smörgås, bulle eller till och med en korv. Bistron har utvecklats till ett populärt stopp för såväl golfare som grannar på Vikbolandet och för de turister som besöker området.

Bistron har fullständiga rättigheter och erbjuder 70 sittplatser plus ytterligare 40 på terrassen. Här finns all teknisk utrustning för såväl konferens som fest.

Ebbas lunch

I september är bistron öppen alla dagar mellan 8 och 16. Här kan du ta en fika, macka eller korv.

Lunch serveras den 24, 25, 29 och 30 september samt 1 oktober mellan kl. 11.30 och 15.00. Priset är 139 kr per person och inkluderar en dagens huvudrätt, husets sallad, bröd, saft och kaffe. Take away erbjuds också för samma pris kr.

Om ni skulle vilja ha lunch de dagar bistroköket är stängt, kontakta oss senast två dagar innan besöket så kan vi, i mån av tillgång, organisera detta på Slottet. En huvudrätt samt måltidsdryck, bröd, smör, kaffe och kaka serveras vid bordet för 150 kr per person. Mejla mauritzberg@mauritzberg.se eller ring 0125-50 100 så berättar vi mer.

Veckans lunchmenyer

Lördag, 23 september
Sweet & sour fläskkarré med ugnspotatis och blandsallad

Söndag, 24 september
Thaigryta med biff och ris samt blandsallad

Övriga dagar
Lunch erbjuds på Slottet mot förbokning (se detaljerad information ovan)

Ta en titt på våra öppettider

Terrassen

Den perfekta platsen för upp till 40 personer för en fika- eller lunchpaus eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med vännerna eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte?

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Högtid

Kom med idéerna. Vi förverkligar dem!