Ebba Grips Bistro

 Du hittar oss i golfbanans klubbhus. En utmärkt och modern lokal för en fika, en lunch, ett evenemang, ett möte, en mottagning eller en fest i en mer avslappnade miljö än på Slottet.

Här serveras dagens lunch under golfbanans högsäsong. Hit kan man även komma för att ta en fika med en smörgås, bulle eller till och med en korv. Bistron har utvecklas till ett populärt stopp för såväl golfare som grannar på Vikbolandet och för de turister som besöker området.

Bistron har fullständiga rättigheter och erbjuder 70 sittplatser plus ytterligare 40 på terrassen. Här finns all teknisk utrustning för såväl konferens som fest.

Dagens lunch

Från och med den 1 juni serveras dagens lunch tis- till söndag mellan kl. 11.30 och 15:00. Priset är 129 kr per person och inkluderar en dagens huvudrätt, salladbuffé, bröd, saft och kaffe. Det finns även dagens vegetariska och om du inte är så hungrig, kan du äta vår salladbuffé för 85 kr. Take away 129 kr.

I bistron kan du, dagligen, hitta varm korv, mackor, bullar, kaffe, te, dryck och mycket annat smått och gott. Vi har fullständiga rättigheter. 

Söndag, 7 augusti
Paella med kyckling och räkor

Måndag, 8 augusti
Då dagens lunch inte serveras på måndagar, erbjuds dagens soppa. Idag är det spenatsoppa med ägg (85 kr). 

Tisdag, 9 augusti
Krämig pasta med chorizo

Onsdag, 10 augusti
Potatis och lax gratäng

Torsdag, 11 augusti
Kycklingcurry med ris

Fredag, 12 augusti
Biffstroganoff med rostad potatis

Lördag, 13 augusti
Sej med vitvinssås smaksatt med citron

Söndag, 14 augusti
Fläskkarré med timjansås och koktpotatis

Om ni är en grupp rekommenderar vi er att boka bord genom att mejla oss på golf@mauritzberg.se eller ringa 011-444 6900.

Ta en titt på våra öppettider

Då vi jobbar med råvaror i säsong reserverar vi oss för eventuella menyändringar

Terrassen

Den perfekta platsen för upp till 40 personer för en fika- eller lunchpaus eller för att bara sitta ner i chill out sofforna med en god och kall öl eller en drink för att njuta av dagen.

Bistro lounge

I bistrons lounge kan du sitta mer avskilt och konversera med vännerna eller varför inte organisera ett sammanträde eller lunchmöte?

Silverklippan

Restaurang Silverklippan på Slottet

Ebba Grips Bistro

Härligt restaurang med fullständiga rättigheter

Fest & Högtid

Kom med idéerna. Vi förverkliga dem!