Boka Din Greenfee 

Golfbanan är öppen med ordinarie greener. Välkomna!

De attraktiva greenfeepriserna och övernattningspaketen gör att man alltid vill komma tillbaka till Mauritzberg och våra fina och lättpromenerade 18-håls bana.

Vi har dynamisk prissättning, vilket betyder att greenfeepriset beror på tidpunkten på säsongen, vilken tid på dagen du vill spela och när du bokar på MinGolf. Priserna varierar mellan 250 och 650 kr.

Uppdaterad information om öppettider finns på vår kontaktsida.

Boka din starttid

Bokning av starttid görs på MinGolf.

Specialerbjudanden och andra rabatterade greenfee priser kan inte kombineras.

Vi arbetar med dynamiska priser, vilket betyder att fasta greenfeepriser existerar inte. Juniorer har 50% rabatt på ordinarie seniorpriset.

Priset på greenfee är baserat på starttiden som bokas,  inte på antalet hål som spelas.

Specialerbjudanden och andra rabatterade greenfeepriser kan inte kombineras. Detta gäller även i samband med våra golfpaket.

För att öka tillgängligheten på banan förbehåller vi oss rätten att slå samman starttider under perioder med högt tryck. En starttid tidigareläggs inte och flyttas högst 20 minuter. Den nya starttiden bekräftas på mejl.

Avbokningar måste göras senast 3 timmar före starttiden. En spelare som avbokar senare debiteras full greenfee och som medlem halv greenfee.


Betalning av greenfee

Betalning av greenfee görs på MinGolf,  i appen MinGolf bokning, i automaten i vår bistro lounge, i bistrokassan eller, de dagar bistron är stäng, med swish (information finns vid ankomsten).

Betalning online före ankomsten till golfbanan rekommenderas då det tillkommer ett tillägg på 20 kr per greenfee och bilhyra då betalning sker i receptionen. 

Greenfeekontroller genomförs regelbundet. Den som ertappas åläggs betala 1000 kr och blir rapporterad till hemmaklubb.

Hyra

Golfbil

18 hål
Betalning på MinGolf: 450 kr
Betalning i kassan: 500 kr

Sedan ett antal år tillbaka har alla spelare samma pris, oberoende på om man har läkarintyg eller inte.

Uthyrning av golfbilar erbjuds mellan kl. 8.00 och 16.00. Bilen kan hämtas ut 15 minuter före start. När banan är blöt eller tillfälliga banarbeten pågår är det förbjudet att köra på fairway. Kontakta oss innan ankomsten om det är ett måste för dig att kunna köra på fairway.

Om du har ett permanent eller fritidsboende på anläggningen och har egen golfbil, före utslaget, stanna till vid klubbhuset och ta en titt på anslagstavlan i bistroloungen om vad som gäller golfbilar just den dagen. Gör detta även då det är bra väder, då våra greenkeepers kanske arbetar och golfbilar är därför inte tillåtna.

Under perioden 29 april – 30 september 2023 är det möjligt att boka golfbilar tillsammans med starttiden på MinGolf. Om du planerar ett besök före eller efter denna period, sänd ett mejl till golf@mauritzberg.se

3-hjulig golfvagn, 18 hål
50 kr

Rangebollar, 30 st.
30 kr
Dessa kan betalas med betalkort och med mobilen direkt på bollautomaten.
Rangen stänger varje vecka kl. 18.00 på måndag och öppnas igen kl. 10.00 på tisdag.

Golfset, 18 hål
200 kr
Förbokning, senast 48 timmar innan, nödvändig till golf@mauritzberg.se.


Golfpaket

Kombinera golfrundan med en övernattning på Slottet, i flyglarna, lodge villorna eller gästhusen. Eller varför inte med en Slottsmiddag?

 

Introduktionskort

Mauritzbergs Slott & Golf deltar inte i utbytet av SGF:s eller andra föreningars introduktionskort.

Enligt SGFs bestämmelser, tar vi emot spelare med deras utmärkelsekort (Erik Runfelt-medalj, guldmärke, elitmärke, guldklubba och silvermärke). Dessa spelare är välkomna ett speltillfälle per år, efter att ha föranmält sitt inbokade besökt på epost till golf@mauritzberg.se.

Greenfeecheckar och rabattkort

Mauritzberg accepterar inte några checkar eller rabattkort

Vi har inte några aktiva avtal. D.v.s. att SGFs greenfee- och MoreGolf checkar, Supergolf, Golfhäftet och Viasat gäller inte hos oss.

Golfbanan

En lättpromenerad 18-håls bana

Klubbhus

Ett modernt klubbhus i en historik byggnad

Greenfee & Boka

Attraktiva greenfeepriser

Medlemskap

Ett medlemskap som passar just dig

Golflektioner

Nybörjare som erfarna golfare är välkomna

Tävlingar

Ha trevligt och lär känna andra golfare