Vi har vinterledigt

 Vår golf-, hotell- och restaurangverksamhet öppnar igen i april.

Boka våra övernattningspaket för 2022 redan nu >> 

Oj, så mycket beröm vi har fått i gästenkäterna 2021! Naturen, historien, havet, golfbanan och personalen är bara några av de saker som gjort att våra gäster har trivts så mycket hos oss i sommar. Många har berättat, att de planerar att komma tillbaka 2022, då värmen är tillbaka och golfbanan öppnar igen.

Efter att ha haft hotell- och restaurangverksamheten öppen i över 30 år och golfbanan i 12 år, har det visat sig att vi har blivit en riktig golfanläggning. Det är golfarna som blivit vår största kundkrets och det känns därför naturligt att ta beslut om vinterledigt igen. Även våra icke golfande gäster föredrar att besöka oss under årets varmaste månader.

Med familjehögtider och andra mindre fester är tendensen densamma.

Under förra vinteruppehållet passade vi på att investera i , bland annat, ett modernare hotellbokningsprogram, maskiner till golfbanan köptes och vissa badrum renoverades.

Denna vinter kommer det att arbetas och planeras vidare. Vi kommer bland annat att återuppta planerna med att utöka hotellet med fler rum, färdigställa den nya maskinhallen, studera möjligheterna till nya sportaktiviteterna, vidareutbilda personalen och förbättra det vi kan göra bättre.

Även under vinteruppehållet kommer vi att fortsätta att ta hand om dig! Vår bokningstjänst erbjuder möjligheten till att göra online bokningar med de förmånligaste priserna och svara på e-post. Man kan också lämna meddelanden i telefonsvararen och vi ringer tillbaka. Det är möjligt att redan nu boka för året 2022.

Vi kommer även att hålla er informerade om utvecklingen och om våra attraktiva övernattningspaket på hemsidan, i sociala medier och via nyhetsbrev.

Om du inte redan gör det, välkomnar vi dig till att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi vill passa på att tacka både våra nya gäster, som upptäckt oss 2021, och de trogna, som kommer tillbaka år efter år.

På återseende!

Ledningen av Mauritzbergs Slott & Golf

 

Hotell

Konferens

Golf

Restauranger

Tomter

Bröllop & Fest