Hotellet har vinterstängt

Denna vinter har vi tagit ledigt. Vår golf, hotell- och restaurangverksamheten
öppnar igen den 16 april 2021.

Vilken underbar sommar vi har haft bakom oss! Det har varit ett annorlunda halvår men med hjälp av våra nya och trogna gäster har vår verksamhet kunnat vara i full gång. Det är golfbanan, smakupplevelserna, vår otroligt vackra natur och Slottets historia som har lockat besökande till anläggningen. Många har berättat att de snart kommer tillbaka. Tack till alla er som har besökt oss!

Under den välförtjänta vinterledigheten kommer vi att lägga all vår energi på nästa säsong. Man kan redan nu och under hela stängningsperioden boka våra populära övernattningspaket. Vi ser redan nu framemot våren 2021 och återöppnandet.

Vi ses!

Vidareutveckling

Efter att ha lyssnat på våra gäster, kommer vi under stängningen även att vidare utveckla anläggningen, vår service och dess aktiviteter.

Vi kommer även att införa ett nytt och mer modernt hotellbokningssystem samt fräscha upp Slottets lokaler med ett nytt brandsäkerhetssystem och en förbättrad ventilation.

Bokningar för 2021

Då vi har stängt kommer vår bokningstjänst att erbjuda onlinebokningar och svara på e-post. Man kan lämna meddelanden i telefonsvararen och vi kommer att ringa tillbaka.

År 2021 kommer vår golfverksamheten att fungera i linje med vad som gjorts i år.

Vi kommer att hålla er informerade löpande om utvecklingen och om våra attraktiva övernattningspaket för 2021 på hemsidan, i sociala medier och via nyhetsbrev.

Om du inte redan gör det redan, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 

 

Hotell

Konferens

Golf

Restauranger

Tomter

Bröllop & Fest