Upptäck Gold

Välkommen till vår gästklubb Gold!

Som Gold-gäst får du tillgång till exklusiva rabatter, specialerbjudanden och kampanjer vid utvalda tillfällen.

Dessutom, efter att ha tillbringat sex övernattningar i rum på Slottområdet under en treårsperiod, kommer du att belönas med ett presentkort värt 600 kr att använda vid din nästa bokning inom ett år.

För att dra nytta av detta erbjudande, behöver du bara registrera dig vid din onlinebokning och aktivera ditt medlemskap genom att klicka på den aktiveringslänk som skickas till din e-postadress. Observera att för att vara kvalificerad måste du vara inloggad på din bokningssida. Varje natt du checkar ut räknas mot ditt mål för att uppnå denna fantastiska belöning. Observera att nätter inte kan läggas till i efterhand.

Som medlem får du tillgång till exklusiva förmåner genom din e-postadress samt sparar pengar vid onlinebokningen.

Genom att bli medlem i vår gästklubb godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Som medlem accepterar du ta emot e-postutskick med spännande erbjudanden och de senaste nyheterna.

Missa inte chansen att ta del av dessa fantastiska fördelar! Registrera dig nu och låt oss välkomna dig till vår exklusiva klubb. Vi hoppas se dig som vår nästa Gold-gäst!

Mauritzbergs Slott & Golf förbehåller sig rätten att uppdatera och modifiera villkoren. 

Slottets historia

Detta är Mauritzbergs Slott

Närhistorien

Anläggningens utveckling sedan 1990

Bildgalleri

Så här fint är det på Mauritzberg

Se & Göra

Mycket att upptäcka

Jobba hos oss

Vill du bli del av oförglömliga gästupplevelser?

Under vistelsen

Bra att veta när du besöker oss