Sommaryoga i Slottsparken

För tredje året i rad är  Jenny Lindberg från Yoga Living tillbaka med ett härligt program.

Dagen börjar med en mjuk och skön yoga som väcker kroppen behagligt. Efter en kortare paus blir det en flödande yogaklass som ger härlig energi!

Eftermiddagens längre yogastund gör att du kommer ner i varv och skapar utrymme inom dig själv. Du får verkligen landa på djupet.

Det finns även möjlighet att dröja dig kvar i den härliga Slottsmiljön med ett dopp i Bråviken och en skön promenad i de vackra omgivningarna. Förläng gärna dagen med ett av våra övernattningspaket. 

Varför överraskar du inte någon och skänker ett presentkort?  

 

Program

08:45 Morgonyoga
08:45 Morgonyoga (75 min)
10:00 Paus med uppskuren frukt & juice
10:40 Yoga energy flow (80 min)
12:00 Lunch och egen tid
13:30 Yinyoga & Mindfulness (120 min)
15:30-16:00 Avslutning med fika

Vid dåligt väder är vi inomhus i Greve Bondes sal i Slottets huvudbyggnad

Lär känna de olika yogaformerna

Morgonyoga
En mjuk och skön morgonyoga. Väck kroppen på bästa sätt inför dagen. Här får du möta sköna positioner som sträcker ut kroppen och mjuka flöden som sätter igång energin.

Yoga energy flow
En dynamisk och fysisk yogaklass med andningsövningar, positioner och flöden som ger dig värme inifrån och ut. Här finns det möjlighet att vara lekfull och att utmana dig själv. En yogastund som verkligen kommer ge dig skön och härlig kraft och energi.

Yinyoga
En av de lugnaste yogaformerna och har sitt ursprung i kinesisk medicin. Positionerna är enkla och utförs alltid liggande eller sittande. De hålls under flera minuter för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv, ligament, leder och inre organ.

Mindfulness
En övning i att stilla sinnet. Det finns många olika meditationstekniker som hjälper till att blicka inåt, stärka sinnet och skapa mer närvaro i kroppen. Det sänker stressnivån, ger kroppslig och mental avslappning, gör att man blir mer fokuserad och får perspektiv på saker och ting.

 

Jenny Lindberg och Yoga Living

Positiva och inspirerande Jenny Lindberg berättar för oss att träning har alltid varit en stor del av hennes liv och hon älskar att leda grupper och inspirera människor till att må bra. Sedan 2000-talets början har hon varit gruppträningsinstruktör i olika fysiska träningsformer.

Yogan är en stor del av hennes liv – det är en livsstil. Den har lärt henne mer om livet i stort och smått. Yogan är för henne en viktig balans i livet, ett verktyg i att hantera vardagen och ett sätt att må bra. Både i kropp och själ.

 


Jenny Lindberg
Ägare Yoga Living

Kort fakta

SOMMARYOGA
Torsdag, 14 juli 2022

1195 kr per person
Boka senast 3 dagar innan.
OBS! Max. 18 personer

Kombinera gärna med något av våra övernattningspaket.

Slottspaket  
Eftermiddagsfika, 4-rätters Slottsmiddag, övernattning och frukostbuffé.
Läs mer och boka nu

Golfpaket
Greenfee, Slottsmiddag, övernattning och frukostbuffé.
Läs mer och boka nu

Paket

Välj ditt övernattningspaket

Evenemang

Traditionella arrangemang